Loading...
Doris 2020-10-27T09:12:54+01:00

Doris van der Heijden

Wij gaan voor een gestreken resultaat!

Mijn naam is Doris van der Heijden, ben moeder van drie lieve kinderen.

Na lang gestudeerd en gewerkt te hebben in het onderwijs, heb ik veel plezier ondervonden in het helpen en begeleiden van kinderen met een beperking. Het gevoel om iets voor een ander te doen, heeft me nooit los gelaten, sterker nog: het heeft me juist weer zo’n positiviteit gegeven dat naast mijn activiteiten bij RSVG Zuid-Limburg en mijn dagelijkse bekommerlijkheden, een gevoel opspeelde, dat ik graag een speciale dienst wilde verlenen aan mensen.

We leven in een tijd waarin we elke dag weer kampen met tijdgebrek. We willen veel en moeten van alles. Het combineren van een baan met een gezin vraagt veel. Vraagt u zich ook wel eens af, waar haal ik de tijd vandaan om het allemaal spits te krijgen?

Lavanda Strijkservice Sittard-Geleen wilt het u graag gemakkelijker maken. Door uw strijkgoed uit te besteden krijgt u weer wat van die kostbare tijd terug.

Op naar een nieuwe uitdaging, we gaan ervoor, voor een goed gladgestreken resultaat!